Bakanlığımız ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Arasında İş Sağlığı ve Güvenliği Protokolü İmzalandı
banner36

Protokol Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın tarafından imzalandı. Bakanımız IŞIKHAN yaptığı açıklamada, "Bakanlık olarak sağlıklı ve güvenli çalışma ortamlarının oluşturulmasına yönelik her türlü çalışmanın ve iş birliğinin destekçisi olacağız" dedi ve akademik kadrolarla iş birliği yapmanın önemini vurguladı.

Rektör Aydın konuşmasında, üniversitede var olan insan kaynağını milletimizin hizmetine sunmak istediklerini belirtti ve iş birliği protokolünün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Çalışma hayatının güvenliğini ve kalitesini artırma noktasında da önemli katkılar sunacak olan Protokol ile iş sağlığı ve güvenliği kültürünün yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi amaçlandı. Bununla birlikte yürütülecek projelerle öğrencilere yeni ufuklar kazandırılması da planlanıyor.

İmza töreninden sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileriyle bir araya gelen IŞIKHAN, öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği konusundaki görüş ve taleplerini dikkatle dinledi ve bu alandaki gelişmeler ve iyileştirmeler için ilgili birimlerle koordinasyon içinde çalıştıklarını belirtti.

T.C. ÇEVRE ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.