Kaçak Karakıllı Midye Avcılığına Sıkı Denetim: 2 Ton Midye Ve İstihsal Vasıtaları Ele Geçirildi
banner36
21 Temmuz 2024 tarihinde Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı Sarıyer Kolluk Destek Tim Komutanlığı tarafından yasa dışı karakıllı midye avcılığı yapan teknelere yönelik denetimler gerçekleştirildi. Bu kapsamda 9 kişiye toplamda 376.772 TL idari para cezası uygulandı.

Denetimlerde, kaçak Kara Kıllı midye avcılığında kullanılan istihsal malzemelerine el konulmuştur. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü tarafından mülkiyeti kamuya geçirilmesi kararı alınan bu malzemeler yediemin limanına teslim edilmiştir.

Yaklaşık 2.000 kg miktarındaki yasa dışı avlanmış karakıllı midyenin canlı olduğu tespit edilerek doğal yaşam alanına geri bırakıldı.

Ortak denetimler paydaş kuruluşlarla beraber aralıksız devam edecektir.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.